0Item(s)

Nu aveti nici o rezervare.

Product was successfully added to your shopping cart.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI www.skylighttravel.ro:

Prin accesarea sau utilizarea website-ului www.skylighttravel.ro confirmaţi acceptul termenilor şi al condiţiilor de mai jos. Accesul la acest site, detinut si administrat S.C. Skylight Business Travel SRL, este posibil 24/24 ore si 7/7 zile, cu exceptia unor eventuale interventii de mentenanta.

Drepturile utilizatorului:

Utilizatorul site-ului www.skylighttravel.ro are dreptul sa :

-          vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului;

-          tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie;

-          salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale;

-          primească prin e-mail documentele comandate si achitate pe care utilizatorul trebuie sa le imprime pe raspunderea sa.

Obligatiile utilizatorului www.skylighttravel.ro:

Utilizatorul site-ului www.skylighttravel.ro are urmatoarele obligatii (fara a se limita la acestea):

-          minimum varsta de 18 ani pentru a putea contracta si folosi acest site la data validarii comenzii sau rezervarii sale;

-          sa obtină toate informatiile dorite cu privire la natura si caracteristicile serviciului solicitat, deoarece orice comanda sau rezervare făcuta sau platita confirma ca utilizatorul a acceptat conditiile contractuale aplicabile partenerului/furnizorului de servicii;

-          sa furnizeze informatii veridice si exacte despre propria persoana sau despre membrii familiei;

-          sa isi asume responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele sau;

-          sa utilizeze serviciul sau produsul furnizat de noi, la data programată sau în perioada de valabilitate;

-          sa nu utilizeze in scopuri ilicite sau frauduloase informatiile furnizate de site;

-          sa nu utilizeze site-ul in scopuri speculative, de generare a unor rezervari false sau frauduloase;

-          sa nu transmita materiale politice, pornografice, rasiste sau alte materiale care contravin legii;

-          sa nu altereze, copieze, transmita, distribuie, vanda, afiseze, licentieze sau sa reproduca integral sau partial continutul site-ului, cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.

Utilizatorul www.skylighttravel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul www.skylighttravel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea continutului site-ului, pagina cu pagina.

Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.skylighttravel.ro:

Orice cerere de rezervare trimisa site-ului nostru va fi considerată intentia dv. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Skylight Business Travel si va fi completat Contractul cu turistul

Toate serviciile turistice publicate pe site-ul nostru sunt în funcţie de disponibilitatile furnizorilor. Termenele si conditiile furnizorilor se vor aplica suplimentar termenelor si conditiilor publicate pe acest site. De exemplu, furnizorii pot prevedea proceduri specifice de plata, anulari, modificari ale rezervarilor, restituiri de bani (daca este cazul) si restrictii de alta natura. Pot aparea si taxe suplimentare impuse de anumite companii aeriene (transfer la hotel si/sau de la un terminal la altul) sau taxe locale percepute de unele hoteluri. Pentru toate aceste situatii şi cheltuieli neprevazute agentia noastra nu este responsabila.

Daca site-ul devine momentan inaccesibil indiferent de motiv, utilizatorii nu au dreptul sa solicite o compensatie, de orice natura, pentru orice cauza.

Modificari/anulari servicii

In functie de termenii si conditiile impuse de fiecare furnizor poate surveni modificarea sau anularea serviciului achizitionat sau rezervat. Daca anularea sau modificarea unui serviciu achizitionat sau rezervat este solicitata de către dv. trebuie sa informati in scris sau telefonic agentia Skylight Business Travel SRL despre intentia dv. Anularea sau modificarea serviciului turistic este operata de agentie sau de catre furnizor numai pe baza unei cereri ferme, scrise. Este posibil ca in anumite cazuri sa nu puteti anula sau modifica serviciile solicitate sau va trebui sa respectati termenii si conditiile furnizorului.

Daca solicitati modificari ale unei rezervari (de exemplu, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume ş.a), agenti anoastra poate aplica taxe pentru a acoperi anumite costuri administrative care decurg din rezolvarea acestor situatii. Taxele sunt diferite fata de cele percepute de către furnizor.

In cazurile de forta majora sau in circumstante imprevizibile (greve interne sau externe, totale sau partiale, blocaje ale mijlocelor de transport, cutremure, incendii, inundatii, furtuni, blocaje ale telecomunicatiilor) si orice alte situatii care depasesc controlul expres al partilor si impiedica derularea contractului, atrag suspendarea executarii acestuia. Daca situațiile de forta majora au o durata mai mare de 3 luni, contractul este reziliat automat.

Plata

Plata cu numerar

Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR la sediul nostru: Strada Scheiul de Sus nr 30, parter, sector 2, Bucuresti sau la orice sucursala a Bancii Transilvania, caz in care solicitantul va primi prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia va depune banii in conturile specificate pe factura.

Pentru serviciile turistice externe plata se va efectua fie in EUR, fie in RON. In cazul in care plata se va efectua in RON se va calcula la cursul de vânzare comunicat de Banca Transilvania S.A., în ziua emiterii facturii, conform art. 290, alin 2, Cod Fiscal.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar presupune ca, dupa efectuarea rezervarii, sa va prezentati la orice sucursala a unei banci, avand asupra dumneavastra factura aferenta rezervarii efectuate.

SC SKYLIGHT BUSINESS TRAVEL  SRL

Cod Fiscal 35181660

 

Conturi banca :

RO82BTRLRONCRT0324701801 – RON

RO32BTRLEURCRT0324701801 - EURO

 

Banca Transilvania – Sucursala Lacul Tei

Va rugam sa ne trimiteti confirmarea platii efectuate prin e-mail la office@skylighttravel.ro

Tichete/vouchere de vacanta

Cu vouchere de vacanta se pot achita doar vacante in Romania, solicitate de catre titular sau de catre familia acestuia.

Avem contract cu urmatoarele unitati emitente:

  • Edenred (Ticket Vacanta)
  • Up Romania/Cheque Dejeuner Romania (ChequeVacances)
  • Sodexo (Sodexo Turist Pass)

Nu ne asumam raspunderea pentru tichetele de vacanta trimise prin curierat/posta.

În functie de conditiile ofertei si de momentul plecarii, rezervarile se efectuează numai dupa plata unui avans sau a sumei integrale pentru serviciul solicitat. Plata se face in baza unei facturi proforma emisa de catre agentia noastra. Biletele de calatorie, voucher-ele sau alte documente se emit numai dupa plata integrala a serviciilor solicitate. In caz contrar, agentia nu isi asuma nicio responsabiltate; intreaga responsabilitate pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate revine clientului.

Responsabilitate

Site-ul www.skylighttravel.ro are un continut informativ. Skylight Business Travel nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor preluate de la terti furnizori.

Skylight Business Travel nu poate fi tras la raspundere pentru neindeplinirea totala sau partiala a contractului in urmatoarele situatii: cazuri de forta majora, vina unei terte persoane sau vina utilizatorului. De asemenea, agentia nu este raspunzatoare pentru erorile comise de utilizator la introducerea informatilor solicitate in formularele online sau in cazul identificarii unei utilizari frauduloase, de catre o terta persoana, a datelor de identitate sau a mijloacelor de plata pentru o comanda sau cerere de rezervare.

Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Skylight Business Travel.

Skylight Business Travel nu poate fi tras la raspundere nici pentru daune, de orice fel, cauzate de o indisponibilitate temporara a site-lui sau de intreruperea legaturii dintre echipamentele terminale ale utilizatorului si site-ul agentiei in timpul unei comenzi sau cereri de rezervare.

Skylight Business Travel activeaza si ca agent pentru terti furnizori: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, precum si pentru alti Furnizori de Servicii Turistice, denumiti in continuare Furnizori.
Skylight Business Travel nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Modificari privind termenii si conditiile de utilizare

Skylight Business Travel poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta anterior acest lucru, in continutul site-ului.

Informatiile si preturile afisate nu sunt live, se actualizeaza periodic, de aceea va rugam, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si a conditiilor modificate.

Serviciile furnizate utilizatorului sunt cele consemnate in e-mailul de confirmare al comenzii sau al rezervarii, asa cum este descris pe website la data comenzii sau a rezervarii.

Se depun toate eforturile pentru a asigura exactitatea tuturor informatiilor si a preturilor, dar, din pacate, apar ocazional erori. In cazul în care un preț este evident incorect din cauza unei erori de sistem, nu vom fi obligati să obținem un astfel de pret. Preturile si toate reducerile afisate pe acest site sunt valabile numai pentru www.skylighttravel.ro

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Skylight Business Travel si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.skylighttravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.