0Item(s)

Nu aveti nici o rezervare.

Visaţi la o nuntă pe plajă? 

Bine aţi venit!

Acum, visul vostru poate deveni realitate, iar noi vă stăm la dispoziţie pentru a vă asigura nunta perfectă în Grecia.

Elada are peste 2000 de insule, dintre care peste 200 sunt locuite, aşa că dacă nu v-aţi hotărât unde anume în Grecia, vă ajutăm noi. Suntem mari iubitori şi cunoscători ai Greciei şi ai grecilor, un popor extrem prietenos şi binevoitor. 

Ne vom ocupa cu profesionalism de organizarea evenimentului vostru, începând cu alegerea locaţiei, a hotelului, a restaurantului şi a decorurilor, dar vom asigura şi transportul, precum şi cazarea invitaţilor.

Vom avea grijă ca toate detaliile să fie puse la punct, astfel încât voi, mirii să fiţi absolviţi de orice grijă şi să vă bucuraţi efectiv de această zi specială din viaţa voastră.  

Vă putem organiza ceremonia religioasă la malul mării, pe o plajă cu ape cristaline, colorate în albastru azuriu, străjuită de munţi împăduriţi, sau chiar pe un iaht, într-un cadru natural de poveste.

Desigur, vom acorda o atenţie deosebită şi invitaţilor voştri cărora le putem organiza mici excursii în zonă. Există şi varianta ca, după nuntă, invitaţii să-şi continue sejurul în Grecia cu o vacanţă de neuitat.

Vom avea grijă şi de imortalizarea momentelor pe parcursul zilei în care se va desfăşura nunta, dar vă putem organiza şi o sesiune foto profesionala, într-un decor natural încântător, altul decât cel în care a avut loc cununia religioasă, în funcţie de varianta pe care o alegeţi din cele câteva pachete foto-video pe care vi le punem la dispoziţie.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nunta in Grecia

Nunta in Grecia

Nu exista produse conform criteriilor selectate.